Potrawy Wegetariańskie / Vegetarian Dishes

32. Malasa Dal Fry – 18 zł

(Yellow and red lentils cooked with indian spices / żółta i czerwona soczewica gotowana z indyjskimi przyprawami)

33. Dal Makhani – 20 zł

(Black lentils cooked with tomato butter sauce / czarna soczewica gotowana z sosem pomidorowym i masłem)

34. Vegetables Korma – 22 zł

(Mix vegetables and chunks of cottage cheese cooked with cashew nuts and cream sauce / mieszanka warzyw i kawałki białego sera w sosie śmietankowo – orzechowym (nerkowce))

35. Kadai Vegetables – 18 zł

(Mix vegetables and chunks of cottage cheese cooked with curry sauce / mieszanka warzyw i kawałki białego sera w sosie curry)

36. Vegetables Kofta – 18 zł

(Mix vegetables balls cooked with curry sauce / kulki warzywne w sosie curry)

37. Aloo Gobhi Masala – 18 zł

(Potatoes and cauliflower cooked in indian spices / kawałki ziemniaków I kalafiora gotowane w indyjskich przyprawach)

38. Malai Kofta – 25 zł

(Cottage cheese balls cooked in cashew tomato onion sauce / kawałki białego sera w sosie orzechowo – pomidorowo –cebulowym)

39. Palak Paneer – 22 zł

(Spinach and pieces of cottage cheese cooked with indian spices / kawałki białego sera ze szpinakiem w indyjskich przyprawach)

40. Paneer Makhni – 24 zł

(Pieces of cottage cheese cooked with tomato butter sauce / kawałki białego sera w sosie pomidorowym na maśle)

41. Paneer Tikka Masala – 25 zł

(Pieces of grilled Indian cottage cheese cooked with Indian spices / kawałki grillowanego białego sera w indyjskich przyprawach)

42. Matar Paneer – 22 zł

(Pieces of cottage cheese and green peas cooked with tomato and cashew sauce / biały ser zielonym groszkiem w sosie pomidorowo – orzechowym (orzechy nerkowca)